AURINKOLASKURI

Paljonko voin säästää sähkökustannuksissa aurinkopaneelien avulla?

Valitse sähköyhtiösi päästäksesi aurinkolaskuriin:

Aurinkolaskuria voivat hyödyntää kaikki Herrfors Verkon sähkönsiirtoasiakkaat.

Aurinkopaneelisimulaattorillamme voit simuloida verkkoon liitetyn aurinkopaneelijärjestelmän vaikutusta omaan sähkönkulutukseesi. Simulaattorissa voit valita kahden aurinkoenergiajärjestelmäkoon välillä, 3.5kW ja 4.9kW. Simulaattori hyödyntää laskelmissaan leveysasteidemme keskiarvoisia aurinkosähkötuotantotietoja, joten se ei takaa todellista tuotantoa, vaan antaa suuntaa-antavan kuvan siitä miten aurinkoenergiajärjestelmä voi vaikuttaa omaan kulutukseesi.

Kulutus aurinkopaneeleilla sekä ilman niitä: Simuloi miten kaksi eri kokoista aurinkoenergiajärjestelmää vähentää energiansiirtotarvetta sähköverkosta. Aurinkopaneelien tuottamina tunteina sähköntarve sähköverkosta vähenee.

Sähkönsiirto verkkoon kun tuotanto on suurempaa kuin kulutus: Näyttää ylijäämätuotannon, joka syötetään takaisin sähköverkkoon. Toisin sanoen silloin, kun sähköntuotanto ylittää oman kulutuksen.

Paneelien todellinen tuotanto: Graafinen esitys aurinkoenergiajärjestelmän koko tuotannosta leveysasteillamme. Asennuskulmat, varjostus, yms. vaikuttavat todelliseen tuotantoon.

 

Katternö Group
Kauppiaankatu 10
68600 Pietarsaari

Asiakaspalvelu ja myynti
robin.hollander@katterno.fi / 044 781 5364
tuomo.haapalainen@venergia.fi / 040 135 0230

Katternö Group
Kauppiaankatu 10
68600 Pietarsaari

Asiakaspalvelu ja myynti
robin.hollander@katterno.fi / 044 781 5364
tuomo.haapalainen@venergia.fi / 040 135 0230