Aurinkolaskuria voivat hyödyntää kaikki Herrfors Verkon sähkönsiirtoasiakkaat.

Aurinkopaneelisimulaattorillamme voit simuloida verkkoon liitetyn aurinkopaneelijärjestelmän vaikutusta omaan sähkönkulutukseesi. Simulaattorissa voit valita kahden aurinkoenergiajärjestelmäkoon välillä, 3.5kW ja 4.9kW. Simulaattori hyödyntää laskelmissaan leveysasteidemme keskiarvoisia aurinkosähkötuotantotietoja, joten se ei takaa todellista tuotantoa, vaan antaa suuntaa-antavan kuvan siitä miten aurinkoenergiajärjestelmä voi vaikuttaa omaan kulutukseesi.


Kulutus aurinkopaneeleilla sekä ilman niitä: Simuloi miten kaksi eri kokoista aurinkoenergiajärjestelmää vähentää energiansiirtotarvetta sähköverkosta. Aurinkopaneelien tuottamina tunteina sähköntarve sähköverkosta vähenee.


Sähkönsiirto verkkoon kun tuotanto on suurempaa kuin kulutus: Näyttää ylijäämätuotannon, joka syötetään takaisin sähköverkkoon. Toisin sanoen silloin, kun sähköntuotanto ylittää oman kulutuksen.


Paneelien todellinen tuotanto: Graafinen esitys aurinkoenergiajärjestelmän koko tuotannosta leveysasteillamme. Asennuskulmat, varjostus, yms. vaikuttavat todelliseen tuotantoon.

Oletko jo Herrfors Verkon asiakas?

Aurinkopaneelilaskurimme avulla voit laskea kuinka paljon voit säästää sähkökustannuksissa Nordic Sunrise aurinkopaneelien avulla. Simulaattori suorittaa laskutoimituksia leveysasteemme keskimääräisten aurinkotuotantotietojen avulla. Valitse sähköyhtiösi valikosta aurinkolaskuriin päästäksesi.

 

 

Pyydä tarjous Nordic Sunrise -aurinkopaneeleistamme

Harkitsetko aurinkopaneelien hankkimista omaan kotiisi tai yrityksesi käyttöön? Tarjoamme tehokkaita aurinkopaneelijärjestelmiä sekä pieniin että suuriin tarpeisiin. Mikäli aurinkopaneelivalikoimamme ei vastaa tarpeitasi, tai et ole varma mikä kokonaisuus palvelisi tarpeitasi parhaiten, autamme mielellämme. Voit jättää meille tarjouspyynnön tai ottaa yhteyttä aurinkopaneelimyyjiimme puhelimitse tai sähköpostilla. Pyydä tarjous