Päiväkoti Alma Pietarsaaressa tuottaa nyt sähköä omilla aurinkopaneeleilla

Pietarsaari, Päiväkoti Alma, 112 paneelia, 30,8 kWp

Oy Herrfors Ab ja Fastighets Ab Ebba Kiinteistöt Oy ovat tehneet sopimuksen aurinkopaneelijärjestelmän toimittamisesta päiväkoti Almaan Pietarsaaressa. 112 paneelin aurinkosähköjärjestelmä tuottaa 25 MWh vuodessa ja kattaa 190 neliömetrin kattopinta-alan.  


”Priorisoimme kestävyyden kaikissa Ebban uusrakennuksissa, ja mietimme tarkasti miten voimme vaikuttaa energiankulutuksen vähentämiseen. Aina kun on taloudellisesti kannattavaa tai mahdollista asentaa aurinkopaneeleja, teemme niin. Ja Almalla tämä on sekä mahdollista ja kannattavaa”,
kertoo Åsa Björkman, Ebba Kiinteistöjen toimitusjohtaja ja Alma päiväkodin rakennuttaja.


Alma on ensimmäinen päiväkoti Pietarsaaressa, joka tuottaa osan energiastaan itsenäisesti aurinkopaneelien avulla. Herrfors ja Ebba Kiinteistöt ovat tehneet sopimuksen aurinkopaneelien toimittamisesta myös Kårkullan Intek -palveluyksikköön Pohjanlahdentiellä.


Olemme tyytyväisiä voidessamme auttaa paikallisia hankkeita tavoitteissaan valita sekä talouden että ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. Alman aurinkosähköjärjestelmän tuottama sähkö kattaa mm. suurien ikkunoiden aiheuttaman viilennystarpeen kesäkuukausina, ollen näin järkevä lisä muille rakennuksen fiksuille energiaratkaisuille, kuten esimerkiksi kaukolämmölle”, toteaa Andreas Rasmus, Herrforsin tuotantopäällikkö.

DJI 0881
DJI 0866
DJI 0574 B highres

Andra solpanelreferenser

Aurinkopaneelit omakotitaloon Luodossa

Luoto, 14 paneelia, 5,04 kWp

Aurinkopaneelit omakotitaloon Vöyrillä

Vöyri, 22 paneelia, 7,92 kWp

Aurinkopaneeleja omakotitaloon Pedersöressä

Pedersöre, 20 paneelia, 5,5 kWp

Aurinkopaneelijärjestelmä omakotitaloon Pännäisillä

Pännäinen, 16 paneelia, 4,4 kWp

Aurinkopaneeleita Uuteenkaarlepyyhyn

Uusikaarlepyy, 12 paneelia, 3,6 kWp

Pyydä tarjous Nordic Sunrise -aurinkopaneeleistamme

Harkitsetko aurinkopaneelien hankkimista omaan kotiisi tai yrityksesi käyttöön? Tarjoamme tehokkaita aurinkopaneelijärjestelmiä sekä pieniin että suuriin tarpeisiin. Mikäli aurinkopaneelivalikoimamme ei vastaa tarpeitasi, tai et ole varma mikä kokonaisuus palvelisi tarpeitasi parhaiten, autamme mielellämme. Voit jättää meille tarjouspyynnön tai ottaa yhteyttä aurinkopaneelimyyjiimme puhelimitse tai sähköpostilla. Pyydä tarjous