Seuraa voimalasi tuotantoa missä haluat, milloin haluat

Helppokäyttöisen GEF Vision energianhallintapalvelun avulla voit seurata reaaliaikaisesti aurinkosähkön tuotantoa ja sähkön kulutustasi. Älykkään kulutusohjauksen avulla saat hyödynnettyä mahdollisimman paljon itse tuottamastasi sähköstä omaan käyttöösi ja voit väistellä sähkön kalleimmat tunnit. Palveluun voi valita haluamansa ominaisuudet ja sitä voi myös laajentaa myöhemmin tarpeen mukaan, esimerkiksi sähköauton latauksen ohjaukseen.


Reaaliaikainen tuotannonseuranta: tiedot päivittyvät 10 sekunnin välein. Seurannan avulla pysyt kartalla voimalasi toiminnasta automaattisten raporttien avulla. Tuotannonseuranta on laajennettavissa GEF Kulutusohjauksella, sekä GEF Kulutusmittauksella.

Kulutusohjaus

Haluatko käyttää enemmän aurinkovoimalasi tuottamasta sähköenergiasta, tai vaikkapa lämmittää taloasi, kun sähkö on halvimmillaan? Liitä talosi GEF Kulutusohjauksen piiriin. Kulutusohjauksella voit esimerkiksi ohjata aurinkovoimalasi ylituotannon lämminvesivaraajaan, nostaen voimalasi omakäyttöasteen jopa 70 prosenttiin!


Kulutusmittaus - Seuraa kiinteistösi sähkönkäyttöä reaaliajassa.

Kulutusmittaus erittelee eri laitteiden käyttämän sähköenergian määrän, sekä esimerkiksi osto- ja myyntisähkön osuudet. Kulutusmittausta voidaan käyttää yhdessä Kulutuksenohjauksen kanssa – ohjauksessa voidaan ottaa huomioon kiinteistön oma sähkönkulutus.

 

Toimitamme aurinkopaneelijärjestelmiä sekä GEF Visionilla että ilman. Aurinkopaneelijärjestelmää valitessasi voit valita haluatko mahdollisuuden kulutuksenohjaukseen ja -seuraukseen. Ohjaustapoja on monia ja kulutusohjaus soveltuu käytettäväksi myös ilman aurinkosähköä.

Pyydä tarjous Nordic Sunrise -aurinkopaneeleistamme

Harkitsetko aurinkopaneelien hankkimista omaan kotiisi tai yrityksesi käyttöön? Tarjoamme tehokkaita aurinkopaneelijärjestelmiä sekä pieniin että suuriin tarpeisiin. Mikäli aurinkopaneelivalikoimamme ei vastaa tarpeitasi, tai et ole varma mikä kokonaisuus palvelisi tarpeitasi parhaiten, autamme mielellämme. Voit jättää meille tarjouspyynnön tai ottaa yhteyttä aurinkopaneelimyyjiimme puhelimitse tai sähköpostilla. Pyydä tarjous