Nyt voit hankkia aurinkopaneelijärjestelmän myös Joustorahoituksen avulla

 

1.9.2020 lähtien voimme tarjota Joustorahoitusta aurinkopaneelijärjestelmien hankintaan.

  • Luottoa jopa 25 000 euroa.
  • Ei vuosimaksua.
  • Ostoille maksuaikaa jopa 10 vuotta.
  • Pankkisuhteestasi riippumaton.
  • Ei edellytetä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia.

 

Maksa sinulle sopivissa erissä

Hakiessasi Joustorahoitusta, voit valita itsellesi sopivan kuukausierän (1,2 % – 10 % suurimmasta käytetystä luoton määrästä) sopimuksenteon yhteydessä. Laskun saatuasi päätät itse, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko summan tai jotain siltä väliltä.


Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Esimerkiksi kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 13,8 % ja luottohinta 5 360 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,4 % ja luottohinta 5 472 €. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 000 - 50 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

 

Rahansiirron ja muita Joustorahoitukseen liittyviä asioita hoidat uudessa OmaLuotto-palvelussa juuri silloin kun sinulle sopii.

Joustorahoitus-asiakkaana sinulla on käytössäsi Nordea Rahoituksen uusi OmaLuotto-palvelu, jossa hoidat missä ja milloin vain Joustorahoitukseen liittyviä asioita ja teet vaikka rahansiirron luotolta omalle pankkitilillesi. OmaLuotto-palvelua käytät vaivattomasti myös älypuhelimellasi tai tabletillasi.

OmaLuotto-palveluun kirjaudut oman pankkisi tunnuksilla. Palvelun käytöstä ei veloiteta kuluja.

 

Jatko-ostot luotolle

Joustorahoitus on jatkuva tililuotto. Kerran myönnetty luotto on jatkuvasti voimassa – kun maksat luottoa takaisin, tilille syntyy käyttövaraa, joka on jatkossa hyödynnettävissä tarpeittesi mukaan.

Luottoon ei liity korttia – jatko-ostoja voit tehdä Joustorahoitusta välittävissä liikkeissä käyttövarasi puitteissa. Et maksa erikseen luottovarasta, korko ja tilinhoitomaksut peritään ainoastaan käytetyn luoton osalta.

 

Lisätietoja antavat aurinkopaneelijärjestelmien myyjämme:


Simon Hedman
Aurinkopaneelijärjestelmät
044-7815 366

Oletko jo Herrfors Verkon asiakas?

Aurinkopaneelilaskurimme avulla voit laskea kuinka paljon voit säästää sähkökustannuksissa Nordic Sunrise aurinkopaneelien avulla. Simulaattori suorittaa laskutoimituksia leveysasteemme keskimääräisten aurinkotuotantotietojen avulla. Valitse sähköyhtiösi valikosta aurinkolaskuriin päästäksesi.

 

 

Ovatko aurinkopaneelit todellakin tuottavia näin pohjoisessa?

Kuinka pitkä on aurinkopaneelien takaisinmaksuaika? Kuinka paljon kotitalousvähennystä voin saada aurinkopaneelien asennuksesta? Minkä kokoinen on aurinkopaneeli? Vastaukset näihin ja moniin muihin usein kysyttyihin kysymyksiin koskien aurinkopaneeleita ja aurinkosähköä löydät yleisimmin kysytyistä kysymyksistä. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, auttavat ammattilaisemme mielellään. 

 

Yleisimmät kysymykset