MITEN AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄ TOIMII?

Aurinkosähkön tuottaminen on helppoa ja vaivatonta

Overview of solar panel setup

Mikä on power optimizer?


Kaikilla ei ole avointa horisonttia etelään. Puiden tai muiden elementtien luomat varjot madaltavat koko järjestelmään sisältyvän aurinkovoimalan tuotantoa. Premiumjärjestelmistämme löytyvä power optimizer vähentää varjostuksen vaikutuksia varjosta kärsivien paneelien tuotantoon. Premium -aurinkojärjestelmät sisältävät myös ukkossuojaimet.

Mikä on invertterin tehtävä?


Invertteri on yksi aurinkovoimalan tärkeimmistä osista. Se muuttaa aurinkopaneelien tasavirran sähköverkostoon sopivaksi kolmivaiheiseksi vaihtovirraksi. Invertteri pitää huolen myös mittauksesta ja viestinnästä sekä sähkö- ja paloturvallisuudesta mittaamalla eristysvastusta maadoitusta varten.

GEF Visionin


GEF Vision on yhteistyökumppanimme kehittämä tuotannonvalvontajärjestelmä. Aurinkosähköjärjestelmää valvotaan reaaliajassa - mahdolliset virheet huomataan ja voidaan korjata välittömästi. Applikaatio mahdollistaa reaaliaikaisen tuotannonseurannan älypuhelimella. GEF Vision -laite on pienikokoinen viestintätietokone, joka liitetään invertteriin sekä reitittimeen internetyhteyttä varten. Asiakas vastaa internetyhteydestä.

Lisäarvoa GEF Visionin avulla?


GEF Vision on valmisteltu tulevaisuuden älykkääseen kuormanvalvontaan minkä avulla asiakkaat voivat saada taloudellisia hyötyjä liittyessään älykkääseen sähköverkostoon. Tulevaisuuden kuormanohjausmoduuli mahdollistaa esimerkiksi lämminvesivaraajan päällekytkemisen aurinkoisina päivinä, kun taas talvella tai pilvisinä päivinä voidaan lämminvesivaraaja ohjata käynnistymään halvimman tuntihinnan mukaan, useimmiten siis yön tunteina.

GEF vision app

Katternö Group
Kauppiaankatu 10
68600 Pietarsaari

Asiakaspalvelu ja myynti
robin.hollander@katterno.fi / 044 781 5364
tuomo.haapalainen@venergia.fi / 040 135 0230

Katternö Group
Kauppiaankatu 10
68600 Pietarsaari

Asiakaspalvelu ja myynti
robin.hollander@katterno.fi / 044 781 5364
tuomo.haapalainen@venergia.fi / 040 135 0230